Mediacollege opdracht | Showreel

Aan het eind van leerjaar één van de opleiding kregen wij de opdracht om een showreel te maken. Dit moesten we maken van alle beelden die we hadden geschoten voor eerdere opdrachten van PRT (Productie Techniek).

Ik heb voor beelden gekozen waar ik echt trots op was en wat ik grappig vond. Dat laatste was dan bijvoorbeeld de beelden van de slowmotion en het fragment van mijn vrienden dat we heel erg moesten lachen. Beelden waar ik trots op ben is van het interview van: Dennis van Dijk, Wieland van Dijk en Angelique Houtveen.

De video had een paar voorwaardes je moest bijvoorbeeld, met graphics werken, er moesten bepaalde transities in voor komen en het beeld moest een keer gesplits worden.

Mediacollege op reis was in een week, die week ga ik nooit meer vergeten. Dat was zo’n leuke reis geworden dus er moest ook wat in de showreel voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *