Spotify playlisten

Ik kan echt niet zonder, ik gebruik het zeker twee keer per dag en dan luister ik ook lang. Ik heb het dan over Spotify! Als ik onderweg ben, als ik een feestje geef of als ik lekker thuis ben dan staat er eigenlijk altijd wel muziek op. De playlisten waar ik naar luister heb ik zelf gemaakt. Hieronder kan je ze zelf bekijken en beluisteren.

In de playlist ‘Top Hits’ staan veel nummer die vandaag de dag trending zijn in Nederland. Het is een mix van, de Nederlandse Top40, 538 Top50, de trending playlist van Spotify en de New Music Friday playist.

Mijn Guilty Pleasures kan je vinden in deze lijst. Het is een hele groten lijst met meer dan 200 nummer erin. Dus wil je de hele lijst bekijken? Kijk dan even op Spotify zelf. Maar hier staan de leukste nummers in van de: 80’s, 90’s, 00’s en sommige zelfs van de 10’s.

Wil je een feestje geven maar je weet niet wat je wil draaien? Bekijk deze lijst voor de uptempo muziek en ga helemaal uit je dak!

Voor de echte rock liefhebbers heb ik ook een playlist gemaakt. Het is af en toe zo lekker om helemaal uit je dak te gaan op die elektrische gitaren!

Zelf vind ik het ook heerlijk om uit volle borst mee te zingen met Nederlandstalige muziek. Hier kan ik in ieder geval heel erg van genieten.

In deze afspeellijst staat wat rustiger muziek. Dit is er lekker om naar te luisteren bij het opstaan en voor het slapen gaan. Het geeft je meer rust om of net op te staan of net in slaap te vallen. Het geeft je echt een Sunday Morning Mood.

Deze afspeellijst staat eigenlijk vol met allemaal nummers met een zomerse tint erin. Het geeft mij altijd wel een goed gevoel als ik dit beluister.

Ik was eerst niet zo heel erg fan van HipHop muziek. Maar ik ben het steeds meer naar gaan luisteren vandaar dat ik deze afspeellijst heb gemaakt.

Hoe heerlijk is het om alle foute hits mee te kunnen zingen?! Deze afspeellijst is een klein beetje bedoeld als je een slokje op hebt op een feestje en helemaal uit je dak gaat.

Ja een maandagochtend dan moet je gewoon weer aan de slag, dus dan is het wel lekker om tot rust te komen met deze afspeellijst.

Het is donker buiten en het regent heel hard buiten en je hebt gewoon zin om op vakantie te gaan. Beluister deze afspeellijst en je wordt weer vrolijk door de Spaans- en Franstalige muziek.

Dit is een afspeellijst om weer even te denken aan die goede oude tijd van de 00’s.

Ik kan altijd wel genieten van de oude muziek en zo ook van oude HipHop muziek. Dit is terug de tijd in, dit was het begin van HipHop.

Ik krijg echt een goed gevoel als ik naar muziek luister. Ik heb dan ook verschillende soorten genres die ik leuk vind. Maar hier krijg ik echt een goed gevoel van.

Maar ergens begon de muziek en dat is voor mij de Soul en de Jazz. Beluister ‘the Queen of Soul’ Aretha Franklin en geniet van het oude geluid van Etta James.

Iedereen heeft wel is een momentje voor zichzelf. Hierin kom je tot rust en bedenk je weer nieuwe en leuke dingen.

Tijdens het reizen heb ik vaak een playlist op staan met verassende nummers. Dit is dan ook een afspeellijst met vergeten nummers.

Van deze afspeellijst geniet ik echt het meest. Dit zijn allemaal nummers die vorig jaar of twee jaar geleden een grote hit waren.

Ja hier is gewoon weinig op te zeggen, het klinkt gewoon lekker. Dit zijn mooie en lekkere nummers om naar te luisteren.

Dit is ook weer zo’n afspeellijst waar je gewoon van kan gaan genieten. Het zijn geen bekende nummers. Dit zijn meer nummers die je vaak hoort ik kledingzaken.

Tijdens het sporten kan of tijdens het fietsen luister ik altijd naar deze afspeellijst. Het is oude muziek in een nieuw jastje gestoken.

Dit zijn allemaal nummers die ik helemaal was vergeten!

Wil jij helemaal bij zijn op de laatste trends van TikTok? Beluister dan deze afspeellijst en zing mee met alle bekende nummers van het social media platform TikTok.

Dit is een afspeellijst die lekker is om naar te luisteren als je in je eentje in de auto zit en 100 km/u op de linker baan rijd. Het is een mix van country en rock.

Als het weer het tijd is van het jaar dan kan je genieten van deze afspeellijst met de leukste kerst hits.

Voor mijn radio programma heb ik een vast item en dat is het ‘Oohja Moment’. Dat zijn allemaal nummers die je vergeten bent en eigenlijk weer voor een tweede keer ontdekt. Deze nummers bewaar ik in deze afspeellijst om die niet meer te kunnen vergeten. Als je zelf een suggestie hebt stuur hem dan in via e.stienstra@haarlem105.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *