Vormgeving | Photoshop

In mijn vrije tijd vind ik het altijd wel grappig om wat vormgeving te maken. Dit kunnen dan video’s zijn maar ook logo’s die ik dan maak in photoshop.

Zo heb ik dus zelf mijn logo’s gemaakt voor Haarlem Luncht en mijn banner die ik gebruik voor mijn YouTube kanaal. De foto die je hieronder ziet is daar dus een voorbeeld van.

Deze foto gebruik ik dan voor promotie. Dit is denk ik in een half jaar tijd mijn derde logo. Ik begon met logo’s maken toen ik nog eigenlijk niet helemaal wist hoe Photoshop werkte. Sinds dien heb ik veel geleerd en nu gebruik ik dit logo een paar maanden.

Op YouTube is dit mijn banner. Bij het maken van deze banner heb ik rekening gehouden met de verschillende formaten van een devices. Zoals je ziet is dit die van TV om het moment dat je deze banner bekijkt van een telefoon dan zal deze kleiner worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *