Mediacollege opdracht | Documentaire ‘Ondernemende Jongeren’

De afgelopen weken ben ik druk bezig geweest met het filmen en bewerken van deze documentaire. Van school kregen we de opdracht om een vijf minuten documentaire te maken met een thema wat dicht bij je past.

Deze documentaire gaat over ondernemende jongeren. Zelf ben ik druk bezig met het maken van content en met het presenteren op de radio.

Ondernemers

Voor deze documentaire heb ik Frouke Stienstra (22) en Koen Alvarez Wintels (27) gesproken. Beide zijn ze een zzp’er en zijn ze druk bezig met hun eigen bedrijf. Koen is een artiest en Frouke is een foto-/ videograaf.

Bekijk hier boven de documentaire over het ondernemen. Veel kijk plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *