Branche opdracht | RTV MeerRadio

Voor school heb ik mij goed georiënteerd op de verschillende stage die er zijn. Voor deze opdracht heb ik een branche opdracht van RTV gemaakt. Omdat ik al aangenomen was bij MeerRadio in Hoofddorp voor mijn stage. Heb ik de hele opdracht in hun stijl gemaakt. Met hieronder een social media filmpje en daaronder een persbericht voor hun site.

Instagram mock-up account MeerRadio

Vertragingen deze hele week ’s nachts door werkzaamheden A4

Gepubliceerd op 21/11/2019

Automobilisten moeten deze week rekening houden dat er in de nacht gewerkt zal worden aan de A4. Rijkswaterstaat heeft aangegeven dat hierdoor een kleine vertraging kan ontstaan.

Rijkswaterstaat gaat de aankomende nachten werken aan een stiller asfalt en daarbij wordt ook meteen de vangrails hersteld en de bermen worden verlaagd. De wegen die van en naar Schiphol leiden zullen afgesloten worden.

Er zal gewerkt worden van maandag 18 november tot en met zaterdag 23 november. Het gaat dan om de volgende tijden: van maandag naar dinsdag 23.00 uur t/m 05.00 uur. Op woensdag 00.00 uur t/m 05.00 uur en van 23.00 uur tot 05.00 uur op vrijdag morgen. Als laatst van vrijdag 23.00 uur t/m 06.00 uur zaterdag morgen.

Automobilisten kunnen omrijden via de A4 naar de A5 en via provinciale wegen.

Met slecht weer zullen de werkzaamheden uitlopen. Zo meldt Rijkswaterstaat.

2 gedachten over “Branche opdracht | RTV MeerRadio

  • 28 november 2019 om 13:47
    Permalink

    Eh….heb jij die stage eigenlijk nog wel nodig Erben?
    Ziet er al zo professioneel uit! Meerradio boft met jou als stagiair 😉

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *