Mijn versie van het oude Jinek intro | After Effects

Met techniek kregen we de opdracht, om een intro na te maken van een bekend programma. Zelf vond ik dit een hele leuke opdracht, omdat ik dan meer zou leren over After Effects. Ik wist al hoe ik er mee moest werken, alleen nog niet echt het maken van eigen producten.

Het was geen makkelijke opdracht. Om te beginnen had ik een tutorial gekeken op YouTube om te kijken hoe ik van een cirkel een mooie soepelere beweging kan maken. Vanuit daar ben ik gaan werken en heb ik het oude intro genomen van Eva Jinek toen ze nog voor de KRO-NCRV werkt.

Elke stap die gebeurt heb ik zo goed mogelijk na proberen te maken. Ik heb hier natuurlijk wel mijn eigen draai aangegeven. Het heeft zeker wel twee lange avonden geduurd om in ieder geval de bewegingen te krijgen. Daarna heb ben ik pas goed beeldmateriaal in het intro gestopt.

Om even het voorbeeld te geven. Hieronder zie je dus het oude intro van Eva Jinek.

Hieronder zie je het intro wat ik heb gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *